Tidig morgon...

Kunde ju inte sova igår då ja höll på med bilder och de är så kul så kan inte sluta XD så kom i säng vid två sen ringde klockan vid 6 i morse härligt!
Jaja  jag och sis åkte med och skulle köra en fin hingst till bete. Stog i samma stall som honom och hans ägare innan men har nu inte sett honom på ca 1 år. Minns honom som något av de vackraste ja sett och ja man kan väl säga att han var precis lika fin nu. Att trimma manen mm vore kanske inte fel men han skall ju gå ute nu flera månader och då skyddar den ju:)
Iallafall denna lilla prins är ju till salu och ja efter att ja träffat honom idag så är de bara att inse den hästen vill ja ha :b hahah ja min syster var med såld och ja hoppas att de blir så. Hade varit såååhäääär kul att ha en så fin häst med den kapaciten. Vågar inte hoppas för mycke men äh de går inte att låta bli ja hoppas hahah.
Iallafall så är de en fin liten hingst på 3 år efter ludwigs champion sen var där argentinus och landgraf ja mfl. Han har inte gjort så mycke men han kommer blir så äckligt fin så de finns inte :) Så tycker allt ni får hålla en tumme eller två va :b

Kommentarer
Postat av: Elin

Underbara bilder!

2011-11-16 @ 18:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0