Stora killen nu är lilla bebis:)

Ja i bla mina hästar så är ju bebis äldst :b han är hela 4,5 år  ganska exakt nu :) Ja om man inte räknar med brallan, men de gör ja inte då sis tar hand om honom. Iallafall bebis har vilar 2 dagar så var klart stel och busig till tusen :)
Men i slutet var han finis rider ju honom oftast inte mer än 30 min då han är en unghäst som växer och behöver tänka mm. Så att vila 2-3 dagar i veckan dör han inte av snarare tvärrtom de gör honom gott:)
Islutet av passet idag prova ja på att öka traven de skulle ja INTE gjort!!! Då han trampa av sig ena skon -.-
Och ja kunde inte komma in till hbg förän ev torsdag. Var inte lönt att slå på skon då han redan gått 5 veckor så är ändå dax att sko om typ om en vecka eller två. Då får bli paddocken eller ridhuset  fram till de är fixat:)Och lilla bebis var ju lite stel och så efter att han vilat 2 dagar sen bara skrittat 1. Men jisses vilken ökning:O där åkte en sko hahahah mindre kul ^^ jaja hbg skulle se om dem kunde trycka in honom snarast :b Han är så fin min lilla prins<3 tror dock han är lite sotis på danny :b men de behöver han inte vara han är nummer 1 över allt<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0